by chris01


Είπαν για μας

Ευχαριστούμε πολύ! Κάνατε εξαιρετική δουλειά!
Μιχαήλ Μυλωνάς

Γλυκειά μου Σοφία,
κατάφερες με έναν μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο να μας κάνεις να ταξιδέψουμε την ημέρα της βάπτισης της μικρής μας. Ηταν μια πραγματικά παραμυθένια - πριγκηπική βραδιά που θα μείνει σε όλους χαραγμένη στην καρδιά μας. Μας έκανες να λάμπουμε από ευτυχία εκείνο το βράδυ. Ήταν άριστα οργανωμένα και πρόσθεσες και πινελιές δικές σου πέρα απο αυτά που είχαμε πει, γιατί πραγματικά αγαπάς την δουλειά σου και σέβεσαι τον πελάτη. Όπως ευχήθηκα για την κόρη μου να είναι πάντα η ζωή της τόσο όμορφη όπως την ημέρα της βάπτισης της έτσι εύχομαι να είναι και για σένα και την οικογένεια σου.
Σε ευχαριστώ για όλα. 
Πολλά φιλιά 
Αφροδίτη Πουλοπούλου

- Σ'ευχαριστούμε πολύ, ήταν όλα καταπλητικά. Ο στολισμός λιτός αλλά πανέμορφος, οι μπομπονιέρες έκλεψαν τις εντυπώσεις. Θα έχουμε μια ζωή τις καλύτερες αναμνήσεις. Να είσαι πάντα καλά και να συνεχίσεις με το ίδιο κέφι να κάνεις αυτές τις μοναδικές στιγμές πραγματικά αξέχαστες.
Σπύρος & Γιούλη Λάμπρου

Σοφία, Θα θέλαμε, εγώ και η Βίκυ, να σ’ ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση της βάπτισης της μικρής μας πριγκηπέσας. Όλα ήταν υπέροχα και όπως τα είχαμε φανταστεί. Να είσαι σίγουρη ότι αρκετοί από τους καλεσμένους μας θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί σου.  Να είσαι καλά και πάντα να δίνεις χαρά στον κόσμο μέσα από τη δουλειά σου.
Φιλικά Μανώλης & Βίκυ Χοχλακη

- Η οργάνωση ήταν εκπληκτική και το αποτέλεσμα προσεγμένο. Δεν αγχώθηκα ούτε στιγμή για το αποτέλεσμα το οποίο αναμενόταν εξαρχής ότι θα ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα. Ολα ήταν όπως συμφωνήσαμε. Με φαντασία, μεθοδικότητα και ευθύνη έκανες την βάπτιση του μωρού μας έτσι όπως την ονειρευτήκαμε.
Μαρία Αλεξανδρή - Στέλιος Οικονόμου 

- Με το που μπήκα στο site σας αισθάνθηκα πως βρήκα αυτό που έψαχνα. Είναι μία παραμυθοχώρα με χρώματα, πρίγκιπες, ήχους και γλυκές γεύσεις. Ηθελα κάτι ξεχωριστό βγαλμένο από παραμύθι. Αυτό το σκηνικό κατάφερες να ζωντανέψεις και να ταξιδέψεις όλους τους καλεσμένους μας οι οποίοι για χρόνια είμαι σίγουρη θα αναφέρονται στη βάπτιση του μικρού μας πρίγκιπα. Σε ευχαριστούμε πολύ.
Βασιλεία - Δημήτρης Θεοφάνης (μικρός πρίγκιπας) 

- Η βάπτιση της μικρής μας Εβελίνας θα αφήσει σίγουρα εποχή. Σοφάκι σε ευχαριστούμε ειλικρινά πολύ για όλα... ζωντάνεψες με εκπληκτική επιτυχία ένα πολύ όμορφο παραμύθι. Να είσαι πάντα γερή και να κάνεις όλα τα events!
Θάλεια Κοσμίδου 

- Κατάφερες να φτιάξεις τις πιο όμορφες μπομπονιέρες που είχαμε ποτέ φανταστεί, τον πιο εντυπωσιακό στολισμό και ένα γάμο με το δικό μας στυλ. Μας κέρδισες κυρίως με την ζεστασιά σου. Εάν ξαναπαντρευτούμε, πάλι σε σας θα 'ρθουμε. Συνέχισε να είσαι τόσο δημιουργική, κεφάτη και με ιδέες που θα κάνουν τον κόσμο ευτυχισμένο.
Κωνσταντίνος & Νικόλ 

- Ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες μπομπονιέρες και την γλυκειά συμπεριφορά σου. Ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτη ομάδα και δεν κάνω πλάκα..(σιγά μην το ακούσει ο άνδρας μου αυτό..!!). Και επειδή είμαι από την Κρήτη, θα σου γράψω μία μαντινάδα από καρδιάς σε σένα Σοφία, που αγαπήσαμε. ¨Οσες χιλιάδες κύμματα την Κρήτη την χτυπούνε, τόσες να είναι κι οι χαρές που θα 'ρθουν να σε βρούνε".
Αργυρώ Παπακωνσταντίνου